over Atelier Zeven

Van harte welkom bij Atelier Zeven! Een knus atelier in een pittoresk straatje in het centrum van Delft. Hier staan allerlei creatieve uitbarstingen te gebeuren.

U zoekt een creatieve workshop voor een teamuitje, wij komen naar u toe. Met een stel vriendinnen mozaïeken, een servies beschilderen voor het aanstaande bruidspaar, een uniek sieraad maken, werken aan een groot gezamenlijk kunstwerk als teambuilding of een workshop hoelahoepen als aanvulling van uw evenement, Atelier Zeven organiseert het op geheel eigen wijze...

 

De workshops kunnen aangekleed worden met een lunch, een diner, borrel en/of een high tea. Tevens kan er van alles om heen georganiseerd worden, zoals een stadswandeling of rondvaart met een ervaren stadsgids. Alles kan, we denken graag met u mee!

 

Lederen tassen, schorten, babyslofjes en meer. Onder het label TAZ (Tas van Atelier Zeven) worden allerlei lederen producten gemaakt. Natuurlijk kunt u ook een custommade taz bestellen! Kijk voor de voorbeelden op www.taztaz.nl.

 

Fleurige jurkjes, rokjes en shirts voor grote en kleine meisjes worden op maat gemaakt. U kunt zelf uw stoffen uitkiezen! Kijk voor meer informatie op www.jurkjesvanmarieke.nl.

 

Voor lefgozers en toffe grieten, stoere unieke overhemden. Ook met de hand en op maat gemaakt: www.nutsandglory.nl. Welkom om eens een kijkje te nemen!

 

 

Graag tot ziens in de Hopstraat!

 

Marieke Rolloos

 

Hopstraat 7

2611 TA Delft

06-13 99 95 96

[email protected]

 

 

Atelier Zeven heeft ook een facebookpagina, twitter en instagram!