maakatelier

In het maakatelier kunt u terecht voor handgemaakte producten, zoals fleurige jurkjes, kekke overhemden, tassen en handbeschilderd servies. In het atelier zijn altijd producten aanwezig voor verkoop. We zijn regelmatig op creatieve markten en festivals te vinden. U mag altijd komen kijken in het atelier.

 

Onder het label Marieke! vallen de vrolijke jurkjes en rokjes voor dames en kinderen. De kleding wordt desgewenst op maat gemaakt, u kunt zelf uw stoffen uitkiezen. Er zijn verschillende modellen aanwezig, maar u kunt ook uw eigen wensen opgeven. De prijzen voor de handgemaakte damesjurkjes liggen tussen de 55 en 75 euro.

 

Het label Nuts and Glory is voor heren en dames die wel houden van een bijzonder overhemd. U zult zeker niet onopgemerkt een ruimte binnen lopen met een Nuts and Glory aan. De overhemden worden ook op maat gemaakt en kosten dan vanaf 95 euro.

 

Onder het label TAZ worden lederen producten gemaakt zoals custommade tassen, BBQ-schorten, babyslofjes, etuis en nog veel meer. Alles kan aan de hand van uw wensen op maat gemaakt worden.

 

Een aantal dagen per week begeleid ik het naaiatelier van Stichting Stunt, daar kunt u terecht voor herstel- en verstelwerk van uw kleding, ook stoffering van kussens of banken. We maken voor verschillende bedrijven in Delft fraaie en originele producten, van tassen en kinderkleding tot kindertipi's. en keukenschorten. Wilt u iets laten maken in het naaiatelier, neem dan gerust contact op! Ook hier denken we met u mee en maken we proefontwerpen.